Τελευταία Νέα
Οικονομία

Dijsselbloem: Το Eurogroup θα συνεργαστεί εποικοδομητικά με τη νέα ελληνική κυβέρνηση

Dijsselbloem: Το Eurogroup θα συνεργαστεί εποικοδομητικά με τη νέα ελληνική κυβέρνηση
Μια ισχυρή δέσμευση για την Ευρώπη και μία ευρεία στήριξη για την απαραίτητη ελληνική μεταρρυθμιστική διαδικασία, ζητά ο Pierre Moscovici
Σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα και τη νέα ελληνική κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τις πρόωρες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, προσβλέπει το Eurogroup.
"To Εurogroup θα συνεργαστεί εποικοδομητικά με την ελληνική κυβέρνηση", δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, J. Dijsselbloem, κληθείς να τοποθετηθεί επί των πολιτικών εξελίξεων που δρομολογούνται στην Ελλάδα.
Μια ισχυρή δέσμευση για την Ευρώπη και μία ευρεία στήριξη, τόσο από τους Έλληνες ψηφοφόρους όσο και από τους πολιτικούς ηγέτες, για την απαραίτητη ελληνική μεταρρυθμιστική διαδικασία, ζητά με παρέμβασή του στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις ο επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ, Pierre Moscovici, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η Ελλάδα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.
Μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία αυτή, ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει και πάλι για το μέλλον της χώρας, εξηγεί ο Ευρωπαίος επίτροπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης