Τελευταία Νέα
Οικονομία

Βερολίνο: Κακός οιωνός η ακύρωση μέρους ή σημείου του ελληνικού προγράμματος

Βερολίνο: Κακός οιωνός η ακύρωση μέρους ή σημείου του ελληνικού προγράμματος
Νέο αυστηρό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση
Στην αυστηρή «γραμμή» έναντι της Ελλάδας παραμένει το Βερολίνο, με το υπουργείο Οικονομικών να αποστέλλει νέο αιχμηρό μήνυμα.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου, Martin Jaeger, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, κατέστησε σαφές πως οποιαδήποτε ακύρωση σημείου ή μέρους του ελληνικού προγράμματος θα συνιστά κακό οιωνό.
Με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας - Βρυξελλών - Βερολίνου να βρίσκονται σε οριακό σημείο, και οι τρεις πλευρές παραμένουν αμετακίνητες, ενώ παράλληλα τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
Άλλωστε, τον τόνο έδωσε χθες και ο W. Schaeuble, ο οποίος σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι ARD, επισήμανε πως «με τον Γ. Βαρουφάκη δεν κατορθώσαμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας».
«Βοήθεια χωρίς όρους δεν υπάρχει», διεμήνυσε ο Schaeuble, επαναδιατυπώνοντας την αμετακίνητη στάση του Βερολίνου απέναντι στις ελληνικές αξιώσεις.
«Το ελληνικό πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί προτού εκταμιευθούν οι επόμενες δόσεις προς την Αθήνα», εξήγησε ο Γερμανός αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης