Τελευταία Νέα
Οικονομία

Με τρόικα και Lazard οι διαπραγματεύσεις τεχνικού επίπεδου Ελλάδας - Ευρώπης, για το πρόγραμμα γέφυρα

Με τρόικα και Lazard οι διαπραγματεύσεις τεχνικού επίπεδου Ελλάδας - Ευρώπης, για το πρόγραμμα γέφυρα
Από την ελληνική πλευρά θα ηγηθεί των τεχνικών κλιμακίων στις συνομιλίες, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων (ΣΟΕ)
Με την παρουσία των εκπροσώπων της γνωστής σε όλους τρόικας, αλλά και τη συμμετοχή της Lazard - που έχει προσληφθεί σε ρόλο συμβούλου για το ελληνικό χρέος - θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις, σε τεχνικό επίπεδο, Ελλάδας και δανειστών.
Οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο ξεκινούν αύριο Παρασκευή στις Βρυξέλλες, μεταξύ τεχνοκρατών Ελλάδας και δανειστών, με στόχο την επίτευξη οριστικής συμφωνίας στο Eurogroup της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου.
Κατά τις πληροφορίες, στις εντατικές διαβουλεύσεις θα συμμετάσχουν οι - γνωστοί σε όλους - εκπρόσωποι της τρόικας, Ρίσι Γκογιάλ (ΔΝΤ), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και Ντέκλαν Κοστέλο (Ε.Ε.), καθώς και ο επικεφαλής του Euro Working Group, Τ. Wieser και οι συνεργάτες του.
Όπως έχει ήδη αναφέρει το www.bankingnews.gr, από την ελληνική πλευρά, θα ηγηθεί των τεχνικών κλιμακίων στις συνομιλίες, ο Γιώργος Χουλιαράκης, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνώμων (ΣΟΕ).
Παρόντα στις διαπραγματεύσεις θα είναι και τα στελέχη της Lazard που έχει προσληφθεί σε ρόλο συμβούλου για το ελληνικό χρέος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης