Τελευταία Νέα
Οικονομία

Nέα παρέμβαση Schaeuble: Η Ελλάδα να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τα τέλη Ιουνίου

Nέα παρέμβαση Schaeuble: Η Ελλάδα να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές μέχρι τα τέλη Ιουνίου
«Η Ελλάδα έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της»
Χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη Ιουνίου δίνει τώρα στην ελληνική κυβέρνηση ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, W. Schaeuble, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της.
Σε νέα παρέμβασή του ο Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε πως η Ελλάδα πρέπει να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους της έως τα τέλη Ιουνίου.
«Η Ελλάδα έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της», φέρεται να διεμήνυσε ο Schaeuble, σύμφωνα με το Bloomberg.
«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε το μεσημέρι ο Wolfgang Schaeuble, στα πλαίσια ομιλίας του στο Council on Foreign Relations, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η Ευρωζώνη έχει ξεπεράσει την κρίση και δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της ελληνικής κρίσης.
«Είναι κρίμα που η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας έχει καταστρέψει όσα έχτισε η προηγούμενη», σχολίασε ακόμα ο Γερμανός αξιωματούχος, ενώ διεμήνυσε ότι κανείς δεν περιμένει να υπάρξει συμφωνία στην Ρίγα, στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.
Υπογράμμισε, επιπλέον, ότι η Ελλάδα είναι «σαν ένα απύθμενο πηγάδι, χωρίς ίχνος ανταγωνιστικότητας».
Η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, επεσήμανε ο Γερμανός αξιωματούχος, για να προσθέσει με νόημα ότι «η ΕΕ είναι ευθύνη όλων των μελών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης