Τελευταία Νέα
Οικονομία

Τα «εκκρεμή» ζητήματα στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του Brussels Group - Στόχος η άμεση συμφωνία

Τα «εκκρεμή» ζητήματα στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης του Brussels Group - Στόχος η άμεση συμφωνία
Μπορεί η ελληνική πλευρά, αλλά και η Κομισιόν, να διαψεύδουν την ύπαρξη συμβιβαστικής πρότασης από την πλευρά του Juncker, όμως οι διαρροές περί του αντιθέτου δημιουργούν νέα δεδομένα στην πορεία των διαπραγματεύσεων
Τα εκκρεμή ζητήματα της διαπραγμάτευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της αποψινής τηλεδιάσκεψης του Brussels Group, με απώτερο στόχο την - όσο δυνατόν - ταχύτερη επίτευξη συμφωνίας. 
Το Brussels Group συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι με φυσική παρουσία, καθώς τα τεχνικά κλιμάκια της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας δεν μετέβησαν στις Βρυξέλλες.
H τηλεδιάσκεψη του Brussels Group πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των διαρροών περί ύπαρξης συμβιβαστικής πρότασης - από την πλευρά του προέδρου της Κομισιόν, J. C. Juncker - με στόχο την οριστική επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.
Μπορεί η ελληνική πλευρά, αλλά και η Κομισιόν, να διαψεύδουν την ύπαρξη συμβιβαστικής πρότασης από την πλευρά του Juncker, όμως οι διαρροές περί του αντιθέτου δημιουργούν νέα δεδομένα στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης