Τελευταία Νέα
Οικονομία

Κομισιόν: Απίθανο ένα έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα μεταξύ 25 με 29 Μαΐου - Απαιτείται δουλειά από το Brussels Group

Κομισιόν: Απίθανο ένα έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα μεταξύ 25 με 29 Μαΐου - Απαιτείται δουλειά από το Brussels Group
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν πως έχει επιτευχθεί πρόοδος στη διαπραγμάτευση, η οποία ωστόσο είναι εξαιρετική αργή και σχεδόν μηδενική σε ό,τι αφορά τα εργασιακά και το ασφαλιστικό
Απίθανο χαρακτηρίζει η Κομισιόν το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός νέου έκτακτου Eurogroup για την Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα δηλαδή το διάστημα μεταξπυ 25 με 29 Μαίου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του bankingnews.gr ότι η συμφωνία θα υπάρξει μεταξύ 5 με 8 Ιουνίου.
Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Brussels Group, μετά τις τηλεδιασκέψεις των τελευταίων εβδομάδων.
Ευρωπαίοι αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν πως έχει επιτευχθεί πρόοδος στη διαπραγμάτευση, η οποία ωστόσο είναι εξαιρετική αργή και σχεδόν μηδενική σε ό,τι αφορά τα εργασιακά και το ασφαλιστικό.
Δεν θεωρείται πιθανό ένα έκτακτο Eurogroup την επόμενη εβδομάδα, διαμηνύουν οι ίδιοι αξιωματούχοι και παρά το γεγονός πως η διενέργεια έκτακτης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης αποτελεί αίτημα της ελληνικής πλευράς, τις τελευταίες εβδομάδες.
Δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα σε ό,τι αφορά την πιθανή ημερομηνία συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, επισημαίνουν οι Ευρωπαίοι, τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξουν κι άλλες συνεδριάσεις του Brussels Group.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης