Τελευταία Νέα
Οικονομία

Αλεξιάδης (αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ): Εντατικοί έλεγχοι και ράμπο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής

Αλεξιάδης (αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ): Εντατικοί έλεγχοι και ράμπο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής
Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους
Έτοιμος να πατάξει τη φοροδιαφυγή με κάθε τρόπο και μέσο, εμφανίστηκε λίγες ημέρες μετά την υπουργοποίηση του ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αρμόδιος για θέματα εσόδων Τρύφων Αλεξιάδης.
Όπως τόνισε στο RealFm, «οι έλληνες θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους» καθώς όπως υπογραμμίζει «οι έλεγχοι θα φτάσουν μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς».
Ο νέος υπουργός προανήγγειλε εντατικούς ελέγχους στη αγορά από συνεργεία του ΣΔΟΕ, συνεργεία της Ειδικής υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων και την Οικονομική Αστυνομία.
«Μόνο το στρατό δεν θα κατεβάσουμε» είπε χαριτολογώντας.
«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν αυτή η κυβέρνηση που επιβάλει τόσο δύσκολα φορολογικά μέτρα να αφήσει οποιονδήποτε να κλέβει έστω και ένα ευρώ» υποστήριξε.
Κι αυτό γιατί όπως διευκρίνισε αυτό το καλοκαίρι «δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ φόρος από αυτό που χάθηκε το καλοκαίρι του 2014. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά».
Ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ χαρακτήρισε «εθνικό έγκλημα» τη φοροδιαφυγή και «πατριωτικό καθήκον» την πάταξή της ζητώντας «όλοι να ζητάμε την απόδειξή μας, όλοι να καταγγέλλουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες τα φαινόμενα φοροδιαφυγής όπου τα διαπιστώνουμε».
«Αυτό που χρειάζεται στο υπουργείο Οικονομικών αυτή τη στιγμή είναι να σβήσουμε τις φωτιές που δεν έχουν σβήσει ακόμα. Στο υπουργείο υπάρχουν φωτιές που κατατρώγουν την ελληνική οικονομία» κατέληξε ο νέος υπουργός.

www.bankingnews.gr





Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης