Τελευταία Νέα
Οικονομία

Winterstein (Κομισιόν): Παραμένουμε προσηλωμένοι στην εφαρμογή της συμφωνίας του 8/2015 με την Ελλάδα

Winterstein (Κομισιόν): Παραμένουμε προσηλωμένοι στην εφαρμογή της συμφωνίας του 8/2015 με την Ελλάδα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται σκληρά για να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία Αθήνας - δανειστών τόνισε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
«Προσηλωμένη» στους όρους της συμφωνίας που επιτεύχθηκε τον Αύγουστο μεταξύ Ελλάδας και δανειστών δηλώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δια του αναπληρωτή εκπροσώπου της Alexander Winterstein.
Ο A. Winterstein όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια τακτικής ενημέρωσης αν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ ευρωπαϊκών θεσμών και ΔΝΤ ως προς τα δημοσιονομικά μέτρα και στους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι η Κομισιόν τουλάχιστον επιθυμεί να «εφαρμοστεί πλήρως και πιστά» η συμφωνία που επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του 2015 μεταξύ Ελλάδας και δανειστών «στη βάση μιας δίκαιης αξιολόγησης».
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να επιτευχθεί αυτός ο στόχος της πιστής εφαρμογής της συμφωνίας με κάθε τρόπο και εργάζεται σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση ενώ επανέλαβε ότι οι εκπρόσωπο των Θεσμών θα βρίσκονται στην Αθήνα, και πάλι, με το πέρας των διακοπών του καθολικού Πάσχα, στις 2 Απριλίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης