Τελευταία Νέα
Οικονομία

Επίθεση ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ - Κάνει λόγο για «ψευδοσυνέδριο»

tags :
Επίθεση ΕΝΟΤΗΤΑΣ στη διοίκηση της ΓΣΕΕ - Κάνει λόγο για «ψευδοσυνέδριο»
Τι αναφέρει η παράταξη Γκιάτη σε εξώδικο που απέστειλε προς τη διοίκηση της Συνομοσπονδίας
Για παράνομες πρακτικές στη σύγκληση του συνεδρίου κατηγορεί η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Τάσος Γκιάτης τη διοίκηση της ΓΣΕΕ με εξώδικο που της απέστειλε σήμερα 21/3/2019.
Ειδικότερα όπως αναφέρεται στο εξώδικο «όπως όλοι γνωρίζουμε  δεν κατάφερε να γίνει σύγκληση της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., με το από 20.03.2019 δελτίο τύπου εμφανίσθηκε να υπάρχει απόφαση της Ολομέλειας της Γ.Σ.Ε.Ε. και επαναπροσδιορίσθηκε η διεξαγωγή του Συνεδρίου χωρίς την τήρηση ουδεμίας προθεσμίας και σχετικών διαδικασιών, όπως προβλέπονται στις διατάξεις του καταστατικού της Γ.Σ.Ε.Ε.».
Ουσιαστικά η ΕΝΟΤΗΤΑ αμφισβητεί ήδη τη νομιμότητα του συνεδρίου γεγονός ου δείχνει ότι η κατάσταση που διαμορφώθηκε στην Καλαμάτα οδηγεί σε αυτή τη φάση τη ΓΣΕΕ σε αδιέξοδο καθώς από τη μια πλευρά αμφισβητείται η εκπροσώπηση και από την άλλη η νομιμότητα συνολικά των διαδικασιών  που ακολουθούνται

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ

Της συνδικαλιστικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους, αρ. 23, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τον Αναστάσιο Γκιάτη.

ΠΡΟΣ

Τη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Γ.Σ.Ε.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατησίων, αρ. 69 και Αινιανού, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.
Όπως γνωρίζετε πολύ καλά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ορισθεί η διεξαγωγή του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Γ.Σ.Ε.Ε. στην Καλαμάτα, οι διεργασίες του οποίου ωστόσο, ουδέποτε ξεκίνησαν και η διεξαγωγή του Συνεδρίου ματαιώθηκε.
Ως εκ τούτου, το Συνέδριο έπρεπε να επαναπροσδιορισθεί στις ημερομηνίες και κατά τον τρόπο που προβλέπεται στις διατάξεις του Καταστατικού της  Γ.Σ.Ε.Ε.. Τούτο απαιτούσε τη σύγκληση της ολομέλειας της Γ.Σ.Ε.Ε., τη νόμιμη συνεδρίαση αυτής  και τη νόμιμη λήψη απόφασης. Σχετικώς, γνωστοποιήθηκε στους Συνέδρους ότι η Ολομέλεια της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. θα συνεδρίαζε χθες (20.03.2019). Μολονότι αυτή δε διεξήχθη, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε  δεν κατάφερε να γίνει σύγκληση της διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., με το από 20.03.2019 δελτίο τύπου εμφανίσθηκε να υπάρχει απόφαση της Ολομέλειας της Γ.Σ.Ε.Ε. και επαναπροσδιορίσθηκε η διεξαγωγή του Συνεδρίου χωρίς την τήρηση ουδεμίας προθεσμίας και σχετικών διαδικασιών, όπως προβλέπονται στις διατάξεις του καταστατικού της Γ.Σ.Ε.Ε. Ήτοι, ενδεικτικά, το «ψευδοσυνέδριο» προκηρύχθηκε χωρίς να προβλέπεται πώς θα γίνει η νομιμοποίηση των Συνέδρων, πού θα διεξαχθεί, δηλαδή χωρίς να έχουν καθορισθεί όλα εκείνα τα αναγκαία στοιχεία για τη νόμιμη συγκρότηση του Συνεδρίου και όχι μιας «ψευδοσυνάθροισης» στην οποία απ’ ότι φαίνεται θα καταφύγετε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας αναφορικά με όλες τις αθλιότητες που έχουν συμβεί, καθώς και για την εκ μέρους σας παραβίαση του νόμου και των διατάξεων του Καταστατικού της Γ.Σ.Ε.Ε.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται να επιδώσει την παρούσα προς αυτήν η οποία ανωτέρω αναφέρεται, προς γνώση της και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας αυτή ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης