Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το ΠΑΜΕ στάματησε πλειστηριασμό για χρέη άνω του των 450 χιλ. ευρώ... που είχαν καταγγελθεί από το 2013!

tags :
Το ΠΑΜΕ στάματησε πλειστηριασμό για χρέη άνω του των 450 χιλ. ευρώ... που είχαν καταγγελθεί από το 2013!
Ο  δανειολήπτης δεν ανταποκρίθηκε σε καμία πρόσκληση της τράπεζας να συζητήσει και να ρυθμίσει τις οφειλές του
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα, 27 Νοεμβρίου 2019, το πρωί το ΠΑΜΕ και η ΟΒΣΑ, έξω από τα κεντρικά της Eurobank (Όθωνος 8) στην Αθήνα, απαιτώντας την αναστολή νέου πλειστηριασμού.  
Μάλιστα, μέλη του ΠΑΜΕ δήλωναν ότι θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν την πάλη τους ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζουν ότι το δάνειο το οποίο συνδεόταν με τον εν λόγω πλειστηριασμό αφορούσε χρέος άνω των 450.000 ευρώ/χωρίς τους τόκους, ενώ το δάνειο έχει καταγγελθεί από το 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δάνειο σταμάτησε να εξυπηρετείται από το 2012, ενώ ο δανειολήπτης δεν ανταποκρίθηκε σε καμία πρόσκληση της τράπεζας να συζητήσει και να ρυθμίσει τις οφειλές του.
Το 2017 ο δανειολήπτης κατέθεσε αίτηση για ένταξη στον Νόμο Κατσέλη, προκειμένου να ανασταλεί πρόγραμμα πλειστηριασμού τότε, ωστόσο η αίτηση απορρίφθηκε (από το δικαστήριο) επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις/κοινωνικά κριτήρια.
Ο πλειστηριασμός αφορούσε ακίνητο 150 τμ (με αποθήκη και θέση στάθμευσης στον Δήμο Παπάγου, ενώ η οφειλή απορρέει από δύο επαγγελματικά δάνεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης