Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Σε εξέλιξη η έρευνα για την δράση της Χρυσής Αυγής

Νέες αποκαλύψεις για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Σε εξέλιξη η έρευνα για την δράση της Χρυσής Αυγής

Tι υποστήριξη ο δήμαρχος Οιχαλίας για τα επεισόδια στην Πηγάδα Μελιγαλά

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την δράση της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φώς στης δημοσιότητας, καθώς ο κατηγορούμενος Γιάννης Άγγος παραχώρησε νέα απολογία ενώπιων των δύο ειδικών Ανακριτριών.
Ειδικότερα, αναφερθείς στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως προηγήθηκε φραστική αντιπαράθεση με τον 34χρονο ακτιβιστή και γι’ αυτόν τον λόγο τηλεφώνησε στον επίσης, κατηγορούμενο, Γιάννη Καζαντζόγλου.
«Ανέφερα μεταξύ άλλων  στον Καζαντζόγλου κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία και το γεγονός ότι με ενοχλούσε μια άλλη παρέα. Του είπα ότι είχαν έρθει επιπλέον άλλα δέκα άτομα και μου φάνηκαν ότι είχαν εχθρικές διαθέσεις. Δεν ζήτησα την παρέμβαση κανενός, δεν ζήτησα βοήθεια, ούτε ζήτησα να έρθουν κάποιοι για να με βοηθήσουν να διαφύγω εγώ και ο Τσαλίκης….. Μας φώναζαν “φασίστα, φασίστα,  χρυσαυγίτες θα σας κάψουμε”. Μας κοίταζαν με απειλητικό ύφος. Έψαχναν να βρουν αφορμή. Περίμενα όμως ότι θα σταματήσουν. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι πελάτες της καφετέριας είχαν πάρει είδηση για το συγκεκριμένο συμβάν» φέρεται να διαμήνυσε ο κατηγορούμενος.
Παράλληλα, ο Γιάννης Άγγος αποποιείται κάθε ευθύνη για την δολοφονία του 34χρονου, καθώς όπως διέτεινε, όταν έφθασε στο σημείο μία ομάδα 10 – 15 ατόμων, εκείνος αποχώρησε.

Τα επεισόδια στον Μελιγαλά
Παράλληλα, οι δύο Ανακρίτριες ερευνούν και την δικογραφία με τα επεισόδια στην Πηγάδα Μελιγαλά, όπου σύμφωνα με τον δήμαρχο Οιχαλίας, Φίλιππο Μπάμη, ο κ. Παναγιώταρος μου άρπαξε το μικρόφωνο και συνέχισε να μιλάει απευθυνόμενος στον κόσμο. Αμέσως η αστυνομία με φυγάδευσε, Οι δημότες ήταν σαστισμένοι και απογοητευμένοι. Τους προσέβαλε. Πρόσβαλαν τη μνήμη των νεκρών».
Επίσης, υποστήριξε πως δέχθηκε φραστική επίθεση από τους κ.κ. Η. Παναγιώταρο και Η. Κασιδιάρη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης