Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ): Θα επιθυμούσα να στρίψουμε το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ πιο αριστερά

tags :
Ντόλιος (ΠΑΣΟΚ): Θα επιθυμούσα να στρίψουμε το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ πιο αριστερά
Θα ψηφιστεί η τροπολογία για τους πλειστηριασμούς



Την επιθυμία του να στρίψει πιο αριστερά το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Γ.Ντόλιος, μια ημέρα μετά την τοποθέτηση του ότι είναι θετική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για ένα έτος
«Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που είπα. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Πρότεινε την παράταση της ασυλίας των πλειστηριασμών για ακόμα ένα χρόνο. Ότι κάναμε και πέρυσι, ότι κάναμε και πρόπερσι. Πως θα έλεγα κάτι άλλο;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ντόλιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.
«Εγώ είπα ότι αντιμετωπίζω θετικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και αν γίνει συζήτηση στη βουλή, θα πρέπει και ο ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί ότι δεν είναι δυνατόν να προστατευθούν αυτοί που δεν πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους ενώ έχουν καταθέσεις» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η πρόταση που θα έρθει στη Βουλή σχετικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών θα ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
«Έχω τη βεβαιότητα ότι αυτό που θα έρθει θα το ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και αυτοί από μας που έχουν σφοδρές αντιρρήσεις στην κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας των φτωχών νοικοκυριών που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους εξ αιτίας της κρίσης», είπε ακόμα ο κ. Ντόλιος.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης