Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Υπάρχει ημερομηνία λήξης στη συνεργασία με τη ΝΔ

tags :
Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ): Υπάρχει ημερομηνία λήξης στη συνεργασία με τη ΝΔ
Είναι οι επόμενες εθνικές εκλογές



Την άποψη ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης στην κυβερνητική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ εξέφρασε ο Κ.Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή τους «συμμαχία» θα λήξει την ημέρα των επόμενων εθνικών εκλογών.
Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ.Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι από την επόμενη άνοιξη η Ελλάδα δεν θα έχει μνημόνιο, αν και τονίζει ότι η περίοδος εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη και γι αυτό απαιτείται η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον χρόνο των επόμενων εκλογών, ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει ότι «οι ευρωεκλογές ποτέ δεν έριξαν κυβέρνηση», παραπέμπει στη συμφωνία των δύο κομμάτων για εξάντληση της τετραετίας, αν και υπογραμμίζει πως δεν μπορεί να γίνει μάντης.
Αναφερόμενος στην τήρηση του προϋπολογισμού, στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να βγει στις αγορές ή να υπάρξει νέο «κούρεμα», ο κ.Σκανδαλίδης τόνισε ότι αυτά τα ζητήματα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από μια κυβέρνηση ενός κόμματος, όπως είχε συμβεί με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως είπε, δεν στηρίχθηκε, στην προσπάθειά του από τα άλλα κόμματα.
Αναφερόμενος στην κινητικότητα για την κεντροαριστερά ο κ.Σκανδαλίδης τονίζει ότι αφορά τον χώρο μεταξύ της συντηρητικής δεξιάς του κ. Σαμαρά και της κομμουνιστογενούς αριστεράς του κ. Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι σε περιόδους κρίσης η απουσία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, ιστορικά, έφερνε δεινά στον τόπο.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης