Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ- Η κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση

ΣΥΡΙΖΑ- Η κυβέρνηση διαλύει την αυτοδιοίκηση
Η λεγόμενη εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα δεν είναι παρά ο φερετζές «εθελοντικής διαθεσιμότητας -απόλυσης»
Είναι προφανές πώς η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφεύγοντας σε πρακτικές ανήκουστες, αυθαίρετες και πέραν κάθε λογικής, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  επισημαίνει ότι η κυβέρνηση αφού απαίτησε την αναγκαστική καταγραφή δομών και προσωπικού της Αυτοδιοίκησης για «αξιολόγηση», δηλαδή απολύσεις σε αγαστή συνεργασία με την πλειοψηφία της ΚΕΔΕ, προχωρεί τώρα αιφνιδιαστικά και ενόψει εορτών στο σύνηθες και απεχθές έργο της.
Επίθεση εξαπολύει και κατά της ΚΕΔΕ τονίζοντας ότι τώρα διαμαρτύρεται και σπεύδει στους Υπουργούς να ζητήσει εξηγήσεις, σαν την απατημένο σύζυγο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κρούσει από καιρό τον κώδωνα κινδύνου για το ότι η λεγόμενη εθελοντική διαδημοτική κινητικότητα που διαλαλούσε η κυβέρνηση δεν ήταν παρά ο φερετζές «εθελοντικής διαθεσιμότητας -απόλυσης».
Μάλιστα αναφέρει ότι η ΚΕΔΕ σπεύδει επειδή βλέπει και πάλι τους αιρετούς στα κάγκελα και προσπαθεί για μια ακόμα φορά να λειτουργήσει ως πυροσβέστης.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης