Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) κατά Καμμένου (πρόεδρος ΑΝ.ΕΛΛ.) για τις διακοπές του τελευταίου στις Άλπεις

Βολές Γεωργιάδη (υπ. Υγείας) κατά Καμμένου (πρόεδρος ΑΝ.ΕΛΛ.) για τις διακοπές του τελευταίου στις Άλπεις
«Η χώρα είναι σταθεροποιημένη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στις τράπεζες», επισήμανε ο υπουργός Υγείας
Βολές εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με αφορμή την επιλογή του να περάσει τις διακοπες των εορτών στις γαλλικές Άλπεις, εκτόξευσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Ηγείται του αντιμνημονιακού αγώνα, κάνει τον φτωχό και τον ταλαίπωρο Έλληνα, και πάει στις γαλλικές Άλπεις. Αυτό δεν γίνεται. Έχει πει ότι είναι πάμφτωχος και δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι, πουλάει αντιμνημόνιο και πηγαίνει στις γαλλικές Άλπεις. Ας πήγαινε διακοπές στη χώρα μας, να μην πηγαίνει στους τοκογλύφους. Γιατί δίνει τα λεφτά του στους τοκογλύφους; Δεν καταλαβαίνω», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης.
Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της χώρας, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι το 2013 η χώρα ρύθμισε τα δημοσιονομικά της και πρόσθεσε ότι τώρα πρέπει να προσελκύσει ξένους επενδύτες και τουρίστες. «Η χώρα είναι σταθεροποιημένη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις τράπεζες» επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι δεν εκτιμά ότι θα γίνουν εθνικές εκλογές το 2014.
Αναφερόμενος δε στον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, παρομοίασε τη στάση του με εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009, που εκβίαζε όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τον Καραμανλή αρνούμενος να συναινέσει στην εκλογή προσώπου κοινής αποδοχής για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Τελείως αθέμιτη στάση και τότε και τώρα», υποστήριξε ο υπουργός Υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης