Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εγκληματική ανευθυνότητα στην υγεία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Εγκληματική ανευθυνότητα στην υγεία καταλογίζει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ
Εξαπολύει επίθεση και για το εισιτήριο των 25 ευρώ για την εισαγωγή σε νοσοκομείο
Για εγκληματική ανευθυνότητα και αναλγησία κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωσή του για την ακολουθούμενη πολιτική στον τομέα της υγείας.
Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, «όσο και να προσπαθούν, δεν μπορούν να κρύψουν την εγκληματική ανευθυνότητα και την αναλγησία τους απέναντι στον ελληνικό λαό. Αφήνουν τους πολίτες χωρίς δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας, βάζουν τους εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων σε εργασιακές περιπέτειες και επιδιώκουν την απομάκρυνση των γιατρών καλώντας τους να ενταχθούν σε μια επισφαλή σχέση εργασίας που δεν έχει καμία σχέση με το ΕΣΥ, αφού πρώτα τους απολύουν μετά από είκοσι και πάνω χρόνια εργασίας».
Επίθεση όμως στην κυβέρνηση εξαπολύει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για το εισιτήριο των 25 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν οι ασθενείς προκειμένου να εισαχθούν σε νοσοκομείο, αλλά και για το 1 ευρώ ανά συνταγή που καλούνται να καταβάλλουν.
«Η πλήρης κατάργηση του δικαιώματος στη δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας επιβεβαιώνεται και με την εφαρμογή του "χαρατσιού" των 25 ευρώ για κάθε εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία και 1 ευρώ για κάθε συνταγή φαρμάκων. Αν συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική αυτό θα είναι το μέλλον για κάθε πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας», αναφέρεται στην ανακοίωνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης