Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου την Τρίτη με… πλούσια ατζέντα – Τροίκα, προεδρία της Ε.Ε. και… Άδωνις Γεωργιάδης στο επίκεντρο

Κρίσιμη συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου την Τρίτη με… πλούσια ατζέντα – Τροίκα, προεδρία της Ε.Ε. και… Άδωνις Γεωργιάδης στο επίκεντρο
Εφ' όλης της ύλης συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν την προσεχή Τρίτη, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ειδικότερα, οι δύο άνδρες θα συναντηθούν την προσεχή Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, με την ατζέντα να είναι αρκετά… πλούσια.
Αναλυτικότερα, Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος αναμένεται να εξετάσουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, με την έρευνα του Ευρωκοινοβουλίου για την «δράση» της τρόικα να βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος.
Αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου, η οποία διεξάγει έρευνα επί των πεπραγμένων της τρόικα, αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα στις 8 και 9 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ψηλά στην ατζέντα βρίσκεται και η επίσημη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Την συνάντηση θα απασχολήσει επίσης, η έλευση των επικεφαλής της τρόικα, η οποία έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου, καθώς οι δύο πολιτικοί αναζητούν μία κοινή γραμμή άμυνας έναντι των αξιώσεων των εκπροσώπων των δανειστών.
Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενδέχεται να θέσει επί τάπητος και το ζήτημα των 25 ευρώ για τα νοσοκομεία, καθώς η διαμάχη μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Άδωνη Γεωργιάδη μαίνεται ακόμη.

(Πρώτη ενημέρωση: Κυριακή 5 Ιανουαρίου - 17:14)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης