Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιπιλή (ΝΔ) – Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή μελών του στη τρομοκρατία

tags :
Πιπιλή (ΝΔ) – Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή μελών του στη τρομοκρατία
Εκνευρίζομαι με τους ανεπάγγελτους σε όλα τα κόμματα και ιδίως στην Αριστερά



Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανοχή που επιδεικνύουν στελέχη του στη δράση μελών τρομοκρατικών οργανώσεων εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, η οποία εγκαλεί το Γ.Μηλιό που έσπευσε να καταδικάσει τον Π.Τατσόπουλο και όχι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για δημόσιες τοποθετήσεις τους.
«Δηλαδή, κ. Μηλιέ, ανεχτήκατε αυτόν και όχι αυτούς που λένε για τη δράση της 17Ν; Άρα, εσείς ανέχεστε τη 17Ν, διότι ο Τατσόπουλος την καταδίκασε. Εσείς, όμως, ως κόμμα, ποτέ. Ανέχεστε και άλλους, όπως τον Γλέζο, που είπε το καταπληκτικό «σύντροφοι, πού θα βρείτε τα λεφτά για όσα λέτε;». Ανεχτήκατε τον Σκουρλέτη, ο οποίος μίλησε για τα οικιακά σκεύη όταν βρέθηκαν όσα βρέθηκαν στις γιάφκες. Τον Λαφαζάνη, που είναι δηλωμένος αντιευρωπαϊστής και υπέρ της δραχμής. Τον Διαμαντόπουλο που μας κάλεσε για ραντεβού στα γουναράδικα, που είναι και ανιστόρητος, διότι μάλλον δεν κατάλαβε τι είπε και είναι και από το Γράμμο και το Βίτσι, π’ ανάθεμά τον, και θα έπρεπε να σέβεται την τραγική ιστορία του εμφυλίου. Τον Παναγούλη που κάλεσε να μας λιντσάρουν σαν τον αμερικανό πρόξενο. Δεν άκουσα τον κ. Μηλιό να αντιδράσει στη σκανδαλώδη πρόκληση των τελευταίων ημερών των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ των ακραιφνών αριστερών με τις καταθέσεις στη Blackrock και σε λίρες Αγγλίας ή ελβετικά φράγκα, το φαινόμενο αποζημίωσης πασοκο-συριζαίου συνδικαλιστή ονόματι Τσουκαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Πιπιλή, μιλώντας στο Βήμα FM.
Επιπλέον, η κα.Πιπιλή έσπευσε να επιτεθεί κατά μερίδας στελεχών της Αριστεράς, οι οποίοι, όπως είπε, είναι «αγνώστων επαγγελματικών προσόντων».
«Έχω απέχθεια με τα κομματόσκυλα και όταν βλέπω ανεπάγγελτους σε όλα τα κόμματα και ιδίως στην Αριστερά, όπου, αν δείτε τα βιογραφικά τους, λένε μόνο για την κομμουνιστική τους δράση, εκεί εκνευρίζομαι. Να μη μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας οι αγνώστων επαγγελματικών προσόντων» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα.Πιπιλή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης