Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Να σταματήσει να λαϊκίζει ο Τσίπρας

tags :
Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Να σταματήσει να λαϊκίζει ο Τσίπρας
Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων


Δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, η οποία κάλεσε τον κ.Τσίπρα να σταματήσει να λαϊκίζει και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Μιλώντας στο Real Fm, η κα.Ασημακοπούλου και αναφερόμενη στο ζήτημα του δημόσιου χρέους, έκανε λόγο για μεγάλο εθνικό θέμα.
«Παρά το ότι είναι ένα μακροοικονομικό θέμα, επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας. Σε επίπεδο εθνικής συνεννόησης, ότι μπορεί να γίνει είναι θετικό» είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, τονίζοντας ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο «αντί να ακούμε το ΣΥΡΙΖΑ να λαϊκίζει, να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με εμάς. Δεν έχω δει δείγματα από τον ΣΥΡΙΖΑ που να δείχνει ότι επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας για αυτό το θέμα, είτε για οτιδήποτε άλλο».
Αναφερόμενη στις δικαστικές εξελίξεις σχετικά με τα τελευταία σκάνδαλα, η κα.Ασημακοπούλου υποστήριξε ότι «η Δικαιοσύνη κάνει και πρέπει να κάνει ανεξάρτητα τη δουλειά της, από το πολιτικό σύστημα. Είναι κακό για τη χώρα ότι υπάρχουν σκάνδαλα, αλλά είναι καλό, αυτό που φαίνεται να γίνεται αυτή την ώρα, που είναι ένα είδος κάθαρσης».
«Παρά το ότι αυτά είναι ρόλος της δικαιοσύνης να προχωρήσει, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να κατηγορήσει στο πολιτικό σκηνικό την παρούσα κυβέρνηση για οποιαδήποτε διάθεση για συγκάλυψη» είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι  «πρέπει να γυρίσουν τα χρήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται όχι μόνο για δημοσιονομικούς λόγους αλλά και για το περί δικαίου αίσθημα».
Σχετικά με το σκάνδαλο του Τ.Τ. και το ζήτημα που ανέκυψε με το ΤΧΣ και τη διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου, Αναστασία.Σακελλαρίου, η κα.Ασημακοπούλου είπε ότι «η κρίση είναι η κα.Σακελλαρίου να παραμείνει στη θέση της. Η επιλογή έχει γίνει. Να κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα δείξει η δικαιοσύνη και θα κριθεί και αυτός ο οποίος πήρε την απόφαση».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης