Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Γεωργιάδης- Τα επεισόδια στο "Αγ. Όλγα" δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού

Α. Γεωργιάδης- Τα επεισόδια στο
Για μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας
Για τα περιστατικά προπηλακισμού που υπέστη κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» από εργαζόμενους μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης.
Ειδικότερα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «δυστυχώς συνέβησαν κάποια μικρά επεισόδια από μια μειοψηφία που σίγουρα δεν εκφράζει την πλειοψηφία του ελληνικού Λαού. Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας –θέλω να το πω- ότι κρατιέται και προχωράει με την πολύ μεγάλη προσπάθεια του προσωπικού και των γιατρών και των νοσηλευτών».
Ερωτηθείς για την νυχτερινή επίσκεψη του στο Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» τόνισε ότι δεν επρόκειτο για «αιφνιδιαστική επίσκεψη».
«Τους είχα πει ότι θα πάω. Αιφνιδιαστική είναι όταν δεν το ξέρει κανένας, όπως έκανα στον «Άγιο Σάββα» πριν από τέσσερις μέρες. Χθες πήγαμε στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι». Ήταν η πρώτη μέρα εφημερίας του και έγινε επί των ημερών μας λόγω της κινητικότητας που ολοκληρώθηκε» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Μάλιστα ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» το κλίμα που ήταν εξαιρετικό, καθώς όλοι οι ασθενείς ήταν κατευχαριστημένοι, ενώ το προσωπικό κάνει εξαιρετική δουλειά.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης