Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Υπάρχει συνιστώσα της τρομοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ

tags :
Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Υπάρχει συνιστώσα της τρομοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο

Την άποψη ότι υπάρχει «συνιστώσα της τρομοκρατίας» στο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου μιλώντας στο Real Fm.
«Υπάρχουν στελέχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν πάει ως μάρτυρες υπεράσπισης της «17Ν» και έχουν οργανώσει εκδηλώσεις στις οποίες φιλοξενείται ο κ. Γιωτόπουλος. Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Σκουρλέτης που λέει ότι η τρομοκρατία έχει πολιτικό υπόβαθρο. Αυτά τα πράγματα δεν συνάδουν με την απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Ασημακοπούλου.
«Θα έπρεπε τα στελέχη αυτά να έχουν διαγραφεί ή να έχουν εξηγήσει ότι έκαναν ένα λάθος. Ή θα έπρεπε να υπάρχει κάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ που σηματοδοτεί ότι αυτό το κομμάτι, που εμείς ονομάσαμε συνιστώσα της τρομοκρατίας, θέλει να το αποβάλει» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ «που πιστεύουν ότι ο Ξηρός ήταν πολιτικός κρατούμενος, που θέλουν οι τρομοκράτες να βγουν έξω. Οπότε δε δέχομαι τα κροκοδείλια δάκρυα»
Αναφορικά με την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού, η κα.Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι «δεν έπρεπε να είναι ελεύθερος και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν» ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «τα λόγια είναι καλό πράγμα αλλά η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα δείχνει ότι στην όποια καταδίκη, υπάρχουν αστερίσκοι και υποσημειώσεις».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης