Τελευταία Νέα
Πολιτική

Για "Depress Story" της κυβέρνησης κάνει λόγο ο Καπερνάρος (ΑΝΕΛ) - «Τα πάντα για τους αριθμούς, όχι για τους Έλληνες»

Για
"Η κυβέρνηση Σαμαρά αποδεικνύει ότι ως μοναδικό στόχο έχει τους αριθμούς και όχι την βελτίωση της τραγικής ζωής των Ελλήνων" τονίζει ο βουλευτής
Στην απόγνωση και την εξαθλίωση σπρώχνει η έκθεση του ΚΕΠΕ όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους, σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο.
Σχολιάζοντας την έκθεση ο βουλευτής υποστηρίζει ότι όλα γίνονται για τους αριθμούς, όχι για τους Έλληνες, καθώς «για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Σαμαρά αποδεικνύει ότι ως μοναδικό στόχο έχει τους αριθμούς και όχι την βελτίωση της τραγικής ζωής των Ελλήνων».
«Η έκθεση του ΚΕΠΕ, που προτείνει την κατάργηση ακόμη και στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων, όχι απλώς δεν μειώνει την ανεργία, αλλά σπρώχνει στην απόγνωση και την εξαθλίωση όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους» τονίζει ο κ. Καπερνάρος και προσθέτει:
«Αυτό λέγεται "Depress" Story…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης