Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με πρόγραμμα και αποφασιστικότητα
Άλλο η ανάγκη πολιτικής συζήτησης και συνεννόησης, κι άλλο το να μπούμε όλοι στην κυβέρνηση διευκρίνισε ο κ. Παπαδημούλης
«Η χώρα χρειάζεται μια εκλεγμένη κυβέρνηση με σαφές πρόγραμμα, συνοχή, αποφασιστικότητα και διάθεση να σταματήσει τον κατήφορο, όχι έναν οικουμενικό "αχταρμά" με φεουδοποιημένη κατανομή θυλάκων εξουσίας ανάμεσα σε κόμματα και πολιτικές ελίτ που θα συνεχίσει μια από τα ίδια» τόνισε δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον Real FM, υπογράμμισε πότι είναι άλλο θέμα η ανάγκη πολιτικής συζήτησης και συνεννόησης, όπου αυτό είναι δυνατό, ανάμεσα στην εκάστοτε κυβέρνηση και την εκάστοτε αντιπολίτευση, κι άλλο το να μπούμε όλοι στην κυβέρνηση.
Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του χρέους ο κ. Παπαδημούλης επανέλαβε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ πως χωρίς ένα γενναίο, δραστικό «κούρεμα», είναι αδύνατο να καταστεί βιώσιμο και να επιστρέψει η Ελλάδα σε συνθήκες ανάκαμψης και ανάπτυξης.
Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως η χώρα χρειάζεται δραστικές αλλαγές στα πάντα:
«Κι όλο το χρέος να διαγραφεί, αν το ελληνικό πολιτικό σύστημα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Θα ξαναδημιουργηθούν ελλείμματα, χρέη και μαύρες τρύπες. Η χώρα χρειάζεται δραστικές αλλαγές στα πάντα: για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, για την εξάλειψη των ακραίων φαινομένων διαφθοράς και γραφειοκρατίας, για τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, για την οικονομία. Για όλα αυτά μιλά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τέλειο, δεν είναι ολοκληρωμένο ούτε πλήρες, αλλά δουλεύουμε εντατικά υπό τον Γ.Δραγασάκη για να πείσουμε περισσότερο και περισσότερους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης