Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Τατσόπουλος - Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα

Π. Τατσόπουλος - Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα
Όταν δεν μπορείς να δώσεις άρτον δίνεις θεάματα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στήσει δικαστικά θεάματα αν βγει κυβέρνηση υποστήριξε ο κ. Τατσόπουλος
Την εκτίμηση ότι εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία «θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα για μια ρήξη που μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στη διάσπασή του» εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Π. Τατσόπουλος
Μάλσιτα ο κ. Τατσόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ανέφερε ότι «η ιστορία μάς διδάσκει ότι (…) όταν δεν μπορείς να δώσεις άρτον άμεσα, δίνεις θεάματα. Και τα θεάματα που περνάνε πολύ στην Ελλάδα, είναι τα δικαστικά. Εξεταστική για το μνημόνιο; Αλλά αυτό θα πάρει χρόνο. Λέω για δίκες, πολλές δίκες. Δίκες σκανδάλων των πάντων, των έξι, των 12, των 38, των 57».
Υποστήριξε ακόμη ότι αν θελήσει ο κ. Τσίπρας να διατηρήσει το κόμμα του υπό έλεγχο, θα το στρέψει «προς τη θεαματική πλευρά». «Πιστεύω ότι είτε θα ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή είτε θα βρεθεί σε ρήξη με το ίδιο του το κόμμα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσει και την εξουσία άμεσα. Έχει να λύσει έναν από τους σκληρότερους γόρδιους δεσμούς στη μεταπολεμική – όχι μεταπολιτευτική – Ελλάδα», σημείωσε.
Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και την Πρωτοβουλία των «58». Όπως είπε από την πρώτη στιγμή ο ίδιος ήταν υπέρ και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης