Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ - Καταγγέλλει απειλές εναντίον αστυνομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει τις διαγραφές των υπεύθυνων

ΝΔ - Καταγγέλλει απειλές εναντίον αστυνομικών από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει τις διαγραφές των υπεύθυνων
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να διαγράψει τον μισό ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει η ΝΔ
Τέλος δεν έχουν οι συγκρούσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή τη διαμαρτυρία και τον αποκλεισμό του πολιτικού γραφείου του Μ. Βαρβιτσιώτη το πρωί από φοιτητές και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει το περιεχόμενο κειμένου του ΣΥΡΙΖΑ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα rednotebook.gr με απειλητικό περιεχόμενο σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.
Ειδικότερα το κυβερνητικό κόμμα αναφέρει ότι η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “rednotebook.gr” μέσω του λογαριασμού της στο facebook επί λέξει αναφέρει:
“Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαλύσει τα καθάρματα της ΔΙΑΣ”.
«Εκτός από τις ύβρεις και τη στοχοποίηση το rednotebook.gr συνεχίζοντας, απειλεί τους αστυνομικούς ανοιχτά με διώξεις τύπου βόρειας Κορέας αναφέροντας (επίσης επί λέξει) ότι “Στο πλαίσιο της κινητικότητας, να πάνε στο Βορρά να κάνουν τους σχολικούς τροχονόμους» τονίζει η ΝΔ.
Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως “κόμμα του δημοκρατικού τόξου” να διαγράψει το μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής Δημοσθένη Παπαδάτο Αναγνωστόπουλο που διαχειρίζεται τόσο το portal όσο και τη σελίδα, και να τον στείλει στη Δικαιοσύνη για τις απειλές του.
«Όπως οφείλει να διαγράψει αμέσως τη συντακτική ομάδα που εμφανίζεται στην ταυτότητα του portal, δηλαδή τον μισό ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης