Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα την Κυριακή η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland

tags :
Στην Αθήνα την Κυριακή η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Victoria Nuland
Στο πλαίσιο περιοδείας της  στην Ευρώπη


Στην Αθήνα θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδια για ευρωπαϊκές και ευρωασιατικές υποθέσεις,, Victoria Nuland.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του State Department, η κα.Nuland θα συναντηθεί με ανώτερους αξιωματούχους της της ελληνικής κυβέρνησης, με στελέχη επιχειρήσεων και της κοινωνίας των πολιτών για να συζητήσουν διμερή και παγκόσμια ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων της οικονομικής ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας και της διατλαντικής εταιρικής σχέσης εμπορίου και επενδύσεων.
Στις 4 Φεβρουαρίου η Nuland  θα μεταβεί στη Λευκωσία, όπου θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους της κυπριακής κυβέρνησης με επίκεντρο τις πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη και την ενίσχυση των σχέσεων ΗΠΑ-Κύπρου.
Στις 5 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Πράγα, όπου θα συναντηθεί με ανώτερους αξιωματούχους της τσεχικής κυβέρνησης για να συζητήσουν διμερή και διεθνή θέματα και κατόπιν θα μεταβεί στο Κίεβο, όπου θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους και ηγέτες της αντιπολίτευσης με κύριο αντικείμενο την κρίση που μαστίζει την χώρα τους τελευταίους μήνες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης