Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (ΝΔ) - Η τακτική του Τσίπρα είναι να λέει σε όλους «ναι» - Επιπόλαιες οι επιλογές του για τις αυτοδιοικητικές

Γεωργιάδης (ΝΔ) - Η τακτική του Τσίπρα είναι να λέει σε όλους «ναι» - Επιπόλαιες οι επιλογές του για τις αυτοδιοικητικές
Για πολιτικό καιροσκοπισμό κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης
Στις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι οι επιλογές των προσώπων  έγιναν με επιπολαιότητα και δημιουργούν προβλήματα στους ψηφοφόρους του κόμματος.
Παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη του, Θεόδωρου Καρυπίδη για τις κατά καιρούς αναρτήσεις του, ενώ εκτίμησε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Μιλώντας στον Βήμα FM 995 ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ανεβάσει τον πήχη με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ «για να αποφύγει το Βατερλό».
Κατηγόρησε τέλος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό καιροσκοπισμό, καθώς, όπως ανέφερε, η τακτική του είναι να λέει σε όλους «ναι». «Αν αύριο του πουν ότι πρέπει να λέει ναι στο μνημόνιο και σε ό,τι έχει μπροστά του, θα το κάνει – και το λέω καθ’ υπερβολή. Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί την πιο αναίσχυντη παράδοση πολιτικού καιροσκοπισμού και λαϊκισμού στη χώρα. Όποιον βλέπει, του λέει ναι.  Έτσι είδε και τον Καρυπίδη και του είπε ναι», σημείωσε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης