Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Σύγκρουση» Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) για το πρωτογενές πλεόνασμα

«Σύγκρουση» Ασημακοπούλου (ΝΔ) – Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) για το πρωτογενές πλεόνασμα
Το πλεόνασμα θα πιστοποιηθεί με συγκεκριμένες διαδικασίες διαμηνύει η ΝΔ



Για το πρωτογενές πλεόνασμα «συγκρούστηκαν» σήμερα το πρωί η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης
«Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι κάτι το οποίο θα πιστοποιηθεί με πάρα πολύ συγκεκριμένο τρόπο, γύρω από τον οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία», είπε η κα. Ασημακοπούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm.
«Στο πλαίσιο της σκληρής διαπραγμάτευσης η οποία γίνεται, είναι πάρα πολύ σημαντικό θέμα το πρωτογενές πλεόνασμα και επηρεάζει τη διαπραγμάτευση που γίνεται για τη βιωσιμότητα του χρέους, που όπως ξέρετε είναι δέσμευση να διευθετηθεί από πλευράς των ευρωπαίων εταίρων μας, εφόσον υπάρχει το πιστοποιημένο πρωτογενές πλεόνασμα που θα γίνει με συγκεκριμένες διαδικασίες» είπε η κα.Ασημακοπούλου.
Στις δηλώσεις αυτές απάντησε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος έκανε λόγο για δηλώσεις – ψυχρολουσία της Eurostat για την κυβέρνηση.
«Εκεί που φαινόταν ότι το ισχυρό μας όπλο, κατά την κυβέρνηση, είναι το πρωτογενές πλεόνασμα βγαίνουν αυτές οι δηλώσεις που λένε σταθείτε λίγο, πως το μετράτε, είναι έτσι τα πράγματα;» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης,.
Ερωτηθείς για τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές ο κ.Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ως μέτρο δεν το σπουδαιολογώ», τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι τι θα ακούσει ο ελληνικός λαός για το μέλλον της Ευρώπης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης