Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Τα ψίχουλα δεν χορταίνουν τον πεινασμένο

Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ) - Τα ψίχουλα δεν χορταίνουν τον πεινασμένο
«Το περιβόητο πλεόνασμα που κοκορεύεται η κυβέρνηση, δεν πρόκειται στο ελάχιστο να ανακουφίσει το λαό μας, τους ανέργους, τους εργαζόμενους»
«Τα ψίχουλα δεν χορταίνουν τον πεινασμένο», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στο πρωτογενές πλεόνασμα κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του κόμματος στον Πειραιά.
Όπως σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας «το περιβόητο πλεόνασμα που κοκορεύεται η κυβέρνηση, δεν πρόκειται στο ελάχιστο να ανακουφίσει το λαό μας, τους ανέργους, τους εργαζόμενους».
"Πολύ περισσότερο που στο λαό υπάρχει μπόλικο πλεόνασμα σε ανεργία, σε φτώχεια και εξαθλίωση, ανασφάλεια και αυτό δεν χρειαζόμαστε τα επιτελεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για να το επιβεβαιώσουμε, το ζούμε καθημερινά" πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.
Μάλιστα τόνισε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ αποτυπώνει γνήσια και τη λαϊκή αποδοκιμασία απέναντι στις αυταπάτες που καλλιεργεί η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει την κοροϊδία του ότι μια κυβέρνηση της αριστεράς, δηλαδή μία δήθεν καλύτερη διαχείριση μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στο λαό μας.
«Τη λογική του "μικρότερου κακού", "να φύγουν αυτοί για να ‘ρθουν οι επόμενοι κι ας μην κάνουν τίποτα, φτάνει να μην πάμε παρακάτω" την πλήρωσε πολλές φορές ο λαός, στο παρελθόν και σε όσους καλοπροαίρετα μας λένε, μα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δοκιμαστεί, τα στελέχη του δεν έχουν κυβερνήσει… απαντούν τα ίδια τα "έργα και οι ημέρες τους". "Τα έργα κι οι ημέρες" του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο ως αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και ως διοίκηση εκεί όπου ήδη έχει αναλάβει ρόλο διαχειριστή» συμπλήρωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης