Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άρση ασυλίας 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητούν οι ειδικοί εφέτες ανακριτές - Καλούνται σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας

Άρση ασυλίας 9  βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητούν οι ειδικοί εφέτες ανακριτές - Καλούνται σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής ομάδας
Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής καλείται σε απολογία για κακούργημα
Να αρθεί η ασυλία των εννέα μη υπόδικων βουλευτών της Χρυσής Αυγής , ώστε να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, ζητούν οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου με έγγραφό τους ζητούν την άρση της ασυλίας των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, καθώς από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης πλέον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Παράλληλα, ζητούν να αποδοθεί συμπληρωματική κατηγορία στους βουλευτές Ν. Μιχαλολιάκο, Η. Κασσιδιάρη, Ν. Μίχο, Π. Λαγό, Στ. Μπούκουρα και Γ. Γερμενή για το αδίκημα της κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την τροφοδότηση της εγκληματικής οργάνωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης