Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνταγματική και ορθή η σχεδιαζόμενη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει νέα άρση βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Συνταγματική και ορθή η σχεδιαζόμενη  απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει νέα άρση βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Ξεκάθαρα πολιτικά τα κίνητρα πίσω από την ενορχηστρωμένη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής
Συνταγματική και ορθή η σχεδιαζόμενη στάση του ΣΥΡΙΖΑ – αν τελικώς επιβεβαιωθεί στην πράξη – να καταψηφίσει τη νέα άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου αλλά να κριθεί από τον νόμο μια προσέγγιση ορθή.
Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίσει την πολιτική δίωξη που έχει στήσει η κυβέρνηση κατά της Χρυσής Αυγής θα πρόκειται για μια ορθή επιλογή.
Πλέον έχει καταστεί πασιφανές ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής έχουν πολιτικά κίνητρα.
Η κυβέρνηση κατασκεύασε ένα κατηγορητήριο ψεύτικο και σαθρό μόνο και μόνο για να χτυπήσει πολιτικούς αντιπάλους και μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη.
Η στάση της κυβέρνησης δείχνει ότι είναι επικίνδυνη για την συνταγματική νομιμότητα, ακολούθησε πρακτικές που καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας χρησιμοποιούν.
Βέβαια πίσω από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και πίσω από το τείχος προστασίας που θέλει να χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβονται ιδιοτελείς στόχοι.
Η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν να αποδεκατίσουν την Χρυσή Αυγή με ανέντιμο και προκλητικό τρόπο γιατί έτσι νομίζουν θα κερδίσουν ψήφους.
Ταυτόχρονα ανησυχούν με την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Η κυβέρνηση έχει εκτραπεί συνταγματικά καθώς επέλεξε ένα άκρως αντισυνταγματικό τρόπο να πολεμήσει ένα αντίπαλο ενώ την ίδια ώρα ο Βενιζέλος στην Ουκρανία συνομιλούσε με την ηγεσία των Νεοναζιστών.
Στην Ελλάδα είναι εγκληματική οργάνωση αλλά στην Ουκρανία είναι πατριώτες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ευαισθητοποιημένος κυρίως γιατί βλέπει ότι αν η Χρυσή Αυγή η ΝΔ μπορεί να την περάσει στις ευρωεκλογές και να ανατραπεί το δημοσκοπικό καθεστώς που έχει διαμορφωθεί εσχάτως με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και την ΝΔ να ακολουθεί.
Η κάθε πλευρά έχει ιδιοτελείς σκοπούς αλλά η ουσία παραμένει στην Ελλάδα η δημοκρατία έχει καταλυθεί κατά τρόπο επικίνδυνο.
Οι ευρωεκλογές θα είναι σίγουρα μια απόδειξη δημοκρατίας καθώς ο λαός θα αποτιμήσει τις ενέργειες τις κυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα και θα την κρίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης