Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ ελέω… Σκανδαλίδη – Καρφιά, ίντριγκες και διχόνοια στην πολιτική γραμματεία του κόμματος

tags :
Εμφύλιος πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ ελέω… Σκανδαλίδη – Καρφιά, ίντριγκες και διχόνοια στην πολιτική γραμματεία του κόμματος
«Kαψαλίστηκε η Ελιά, άρα και το εγχείρημα»
Εμφύλιο «πόλεμο» έχουν εγείρει στο ΠΑΣΟΚ, οι δηλώσεις του Κώστα Σκανδαλίδη, περί… θανάτου του Κινήματος.
Στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, το κλίμα ευθύς εξαρχής ήταν τεταμένο. Μάλιστα, η ένταση κλιμακώθηκε όταν το λόγο έλαβε η Τόνια Αντωνίου.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επέκρινε τη στρατηγική του κόμματος έναντι των «58», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «καψαλίστηκε η Ελιά, άρα και το εγχείρημα».
Παράλληλα, υποστήριξε πως ορισμένα στελέχη υπονόμευσαν το εγχείρημα, φωτογραφίζοντας τον Κώστα Σκανδαλίδη. Μάλιστα, έκανε λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις του ιστορικού στελέχους του κόμματος.
Όντας φανερά εκνευρισμένος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κήρυξε το τέλος της συνεδρίασης, καλώντας τα στελέχη να μην υπονομεύσουν την «αυριανή ημέρα».

Σκανδαλίδης - Το ΠΑΣΟΚ πέθανε...
Σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ άσκησε ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως το ΠΑΣΟΚ «όπως το ξέραμε, πέθανε».
«Έχω κάνει κριτική στο ΠΑΣΟΚ από παλιά, από τότε που άρχισα να το λέω καθεστωτικό κόμμα. Είχε μετατραπεί – και το πλήρωσε ακριβά – σε πραγματικό καθεστώς στην Ελλάδα, διότι κυβερνούσε πολλά χρόνια και είχε πολλά στελέχη. Τώρα, τι κάνει το ΠΑΣΟΚ; Δανείζει στελέχη. Όλα τα κόμματα έχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, τονίζοντας ότι «ο χώρος δεν πέθανε, πέθανε το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε».
Αναφερόμενος στους «58» και την κεντροαριστερά, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε καλά. Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ το αντιμετώπισε σωστά το εγχείρημα αυτό. Και η αποκλειστική ευθύνη αφορά ασφαλώς τη ΔΗΜΑΡ και όχι το ΠΑΣΟΚ που έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει».

Διάψευση από ΠΑΣΟΚ
Από την πλευρά του ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, διαψεύδει ότι διεκόπη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, κάνοντας λόγο για "παραπληροφόρηση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης