Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα η απόφαση για την άρση ασυλίας των 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Σήμερα η απόφαση για την άρση ασυλίας των 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής


Για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των 9 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα συνεδριάσει σήμερα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας καλείται να αποφασίσει για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α., Ελένης Ζαρούλια, Νικόλαου Κούζηλου, Αντώνιου Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, Δημήτριου Κουκούτση, Αρτέμη Ματθαιόπουλου και Μιχαήλ Αρβανίτη, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με το εισαγγελικό αίτημα, ζητείται να απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες προς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών (με σκοπό τον εφοδιασμό της εγκληματικής οργάνωσης), ενώ η ίδια κατηγορία αποδίδεται και στους βουλευτές Μίχο, Λαγό, Κασιδιάρη και Γερμενή.
Υπογραμμίζεται ότι κλιμάκιο της Επιτροπής Δεοντολογίας αναμένεται να μεταβεί την προσεχή Τρίτη στον Κορυδαλλό, προκειμένου να ακούσει τις εξηγήσεις των προφυλακισμένων βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο της διαδικασίας άρσης της ασυλίας των υπόλοιπων εννέα βουλευτών του κόμματος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης