Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (υπ.Εργασίας) – Νωρίτερα θα δοθεί το οικογενειακό επίδομα – Ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες

Βρούτσης (υπ.Εργασίας) – Νωρίτερα θα δοθεί το οικογενειακό επίδομα – Ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες
Συνάντηση 15 λεπτών με τον πρωθυπουργό Αντ.Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου

Διαβεβαιώσεις ότι το οικογενειακό επίδομα είναι διασφαλισμένο και ότι θα δοθεί νωρίτερα παρείχε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας, Γ.Βρούτσης ύστερα από τη 15λεπτη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως είπε ο κ.Βρούτσης, στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία παρών ήταν και ο υφυπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου, βρέθηκε η ελληνική οικογένεια και η στήριξή της που αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση.
«Σε συνεργασία με τον Πρωθυπουργό πήραμε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της οικογένειας, με το οικογενειακό επίδομα που δίνεται, και προχωράμε στη διασφάλισή του ώστε να δοθεί νωρίτερα» δήλωσε ο κ. Βρούτσης.
Από την πλευρά ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου ανέφερε ότι με τον νέο θεσμό του οικογενειακού επιδόματος, ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες και τόνισε ότι η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται να τρίμηνο
Η καταβολή του, είπε, θα γίνεται ανά τρίμηνο. «Μέσα στον Απρίλιο θα γίνει η πρώτη καταβολή και με την υποβολή της φορολογικής δήλωσης θα γίνει ο συμψηφισμός. Έτσι ανά τρίμηνο θα έχουμε καταβολή όλων των επιδομάτων» σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης