Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας - Έτοιμο success story νούμερο δύο, με γερμανική σκηνοθεσία και τους γνωστούς κομπάρσους!

Τσίπρας - Έτοιμο success story νούμερο δύο, με γερμανική σκηνοθεσία και τους γνωστούς κομπάρσους!
Σημείωσε ότι θα επιχειρηθεί μία στημένη έξοδος στις αγορές…και τα παιχνίδια αυτά θα μεταφερθούν μετά στο χρηματιστήριο και στα spreads.
Μάχη ζωής και θανάτου για την Ελλάδα χαρακτήρισε την «τριπλή εκλογική μάχη» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του απόψε στην Κομοτηνή.
Mάλιστα ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τελευταία ελπίδα πριν η Ελλάδα ξεπουληθεί οριστικά και οι άνθρωποί της καταντήσουν μια φιμωμένη και φτηνή εργατική μάζα.
Παράλληλα τόνισε ότι δεν απευθύνεται μόνο στους αριστερούς, αλλά στον κάθε δημοκράτη όποιο κόμμα κι αν στήριζε μέχρι χτες.
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο  για ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης, και συγκρότηση κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας.
Ακόμη επισήμανε ότι η Ευρώπη γερμανοποιείται,  και διαχωρίζεται σε πατρίκιους και πληβείους, πλούσιους και φτωχούς, πειθαρχικούς και απείθαρχους, βόρειους και νότιους και αναφερόμενος στην τρόικα σχολίασε ότι δεν συναντά καμιά αντίσταση, ότι ανακηρύσσεται σε υπέρτατο νόμο.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει «ακροδεξιά χαρακτηριστικά», που παριστάνει τον σκληρό διαπραγματευτεί για να αποτρέψει δήθεν τα χειρότερα που η τρόικα απαιτεί.
Το πλεόνασμα αυτό είναι βαμμένο με αίμα, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, ενώ εκτίμησε ότι και η δόση θα δοθεί και «κάποια ψίχουλα» θα μοιράσουν.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για success story νούμερο δύο, με γερμανική σκηνοθεσία και τους γνωστούς κομπάρσους.
Όπως είπε το σενάριο έχει ως εξής:
Η Eurostat στις 22 Απριλίου θα ανακοινώσει ότι υπάρχει ένα κάποιο πλεόνασμα. Αυτό, είπε, έχει ήδη συμφωνηθεί και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που θα υπάρξει πλεόνασμα σε μία χώρα κατόπιν πολιτικής συμφωνίας.
Ταυτόχρονα, θα επιχειρηθεί μία στημένη έξοδος στις αγορές…και τα παιχνίδια αυτά θα μεταφερθούν μετά στο χρηματιστήριο και στα spreads.
Για να επιτευχθούν, αναφέρει ο κ. Τσίρας αυτά τα σενάρα, οι αριθμοί έγιναν «λάστιχο».
«Εμφανίζουν μειωμένο το ΑΕΠ του 2012. Έτσι μεταφέρουν ύφεση από το 2013 στο 2012 για να εμφανιστούν ότι έπιασαν τους στόχους. Δείχνουν δηλαδή χειρότερο το 2012 για να φανεί καλύτερο το 2013» είπε.


www.bankingenws.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης