Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν θα συνδράμουμε τις προεκλογικές κομπίνες και τη «μαϊμού» έξοδο στις αγορές

tags :
Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν θα συνδράμουμε τις προεκλογικές κομπίνες και τη «μαϊμού» έξοδο στις αγορές
Η κυβέρνηση στήνει ένα προεκλογικό σκηνικό για να αναστηλώσει το κατεστραμμένο success story του Σαμαρά
Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα λόγο να συνδράμει τις προεκλογικές κομπίνες και τη «μαϊμού» έξοδο στις αγορές για να κερδηθούν ψηφαλάκια και να περάσει μετά το νέο Μνημόνιο εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ.Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του κ.Τσίπρα, ο κ.Παπαδημούλης είπε ότι « η αλήθεια βρίσκεται στο ότι από το 2010, η Ελλάδα έχει αποκλειστεί από οποιαδήποτε έξοδο στις αγορές. Δανείζεται από διεθνείς οργανισμούς και κράτη και ο μόνος δανεισμός εκτός Μνημονίων είναι με τα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου, τα οποία «στεγνώνουν» ακόμη περισσότερο την πάνστεγνη αγορά».
«Αυτό που κατήγγειλε ο Τσίπρας είναι ότι, αντί για μία έξοδο επιθυμητή και παρόμοια με όσες γίνονται σε άλλες χώρες, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βγει προεκλογικά με ένα μικρό ποσό, της τάξης των 2-3 δισ. ευρώ, με μια προσυμφωνία που θα θυμίζει το περίφημο SWAP Σημίτη το 2001, μόνο και μόνο για να στηθεί ένα προεκλογικό σκηνικό που θα αναστηλώσει το καταστραμμένο success story Σαμαρά» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, υπογραμμίζοντας ότι χωρίς μια γενναία, ουσιαστική και δίκαιη ρύθμιση του χρέους, δεν είναι δυνατή ούτε η επιστροφή στην ανάπτυξη ούτε η βιώσιμη έξοδος στις αγορές.
«Εμείς δεν θέλουμε, για μια ακόμη φορά, την εξαπάτηση των Ελλήνων πολιτών. Μακάρι να βγει και η κυβέρνηση και να διαψεύσει τις πληροφορίες Τσίπρα» ανέφερε ο κ.Παπαδημούλης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης