Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αρνείται ο βουλευτής της Χ.Α, Στ. Μπούκουρας να παρουσιαστεί στην Επιτροπή της Βουλής όπου θα συζητηθεί η άρση της ασυλίας του

Αρνείται ο βουλευτής της Χ.Α, Στ. Μπούκουρας να παρουσιαστεί στην Επιτροπή της Βουλής όπου θα συζητηθεί η άρση της ασυλίας του
Ο βουλευτής διευκρινίζει ότι είχε κληθεί να εμφανισθεί στη Βουλή για το συγκεκριμένο ζήτημα και όχι στον Κορυδαλλό
Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου, με δήλωσή του από τις φυλακές αρνείται να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μεταβεί το κλιμάκιο των συναδέλφων του προκειμένου να ακούσει τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας.
Όπως διευκρινίζει ο βουλευτής, η κλήση που του είχε αποστείλει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Μαρκογιαννάκης μιλούσε για μεταγωγή του στην βουλή και όχι στον Κορυδαλλό και αυτός είναι ο λόγος της διαμαρτυρίας του.
Όσο για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής, για το οποίο ζητείται εκ νέου η άρση της ασυλίας του, ο Στάθης Μπούκουρας επισημαίνει την αγάπη για το κυνήγι.
«Είμαι βέβαιος ότι οι συνάδελφοί μου δεν θα δεχθούν ποτέ να αρθεί η βουλευτική μου ασυλία, γιατί αγαπώ το κυνήγι και πολύ πριν δεχτώ την πρόταση της Χρυσής Αυγής να συνεργαστώ μαζι της, είχα αγοράσει από τα πιο γνωστά οπλοπωλεία της Αθήνας, ένα κυνηγετικό όπλο, σαν αυτά που έχουν οι μισοί τουλάχιστον βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που κατοικούν και εκλέγονται στην περιφέρεια» αναφέρει στη δήλωση του ο βουλευτής.

 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης