Τελευταία Νέα
Πολιτική

Να μην αρθεί η ασυλία του ζητεί ο Στ. Μπούκουρας - «Η διαγραφή από την Κ.Ο της Χρυσής Αυγής δείχνει το σωστό δρόμο»

Να μην αρθεί η ασυλία του ζητεί ο Στ. Μπούκουρας - «Η διαγραφή από την Κ.Ο της Χρυσής Αυγής δείχνει το σωστό δρόμο»
Με υπόμνημα απευθύνεται στους βουλευτές - μέλη της αρμόδιας επιτροπής
Μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδας της Χρυσής Αυγής,  ο Στάθης Μπούκουρας ζητά με υπόμνημα του προς την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής να μην αρθεί η βουλευτική του ασυλία.
Σημειώνεται ότι οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, έχουν ζητήσει την άρση ασυλίας του προφυλακισμένου βουλευτή για το κακούργημα της διάθεσης όπλων.
Ειδικότερα ο κ. Μπούκουρας μεταξύ άλλων αναφέρει στο υπόμνημα: «επειδή η σημερινή μου διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής και όχι από το κόμμα, αφού ουδέποτε άλλωστε ήμουν μέλος  του κόμματος, σας δείχνει το σωστό δρόμο συνάδελφοι, που είναι η μη άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για την συγκεκριμένη ως  άνω περιγραφόμενη κατηγορία, αφού αποδεικνύεται η μη ύπαρξη σκοπού διάθεσης της εν λόγω κυνηγετικής καραμπίνας σε ομάδα ανθρώπων για την τέλεση εγκληματικών πράξεων, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δίκαια κρίση Σας, και ότι μετά τα ανωτέρω αδιαμφισβήτητα στοιχεία που Σας παραθέτω, θα αποφασίσετε την μη άρση της ασυλίας μου ...»


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης