Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Ο κ.Παπανδρέου κατανοεί τι πρέπει να κάνει

tags :
Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) – Ο κ.Παπανδρέου κατανοεί τι πρέπει να κάνει
Σχόλιο ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο και το ν/σ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών


Την άποψη ότι και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατανοεί τι πρέπει να κάνει ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο και το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κληθείς να σχολιάσει τις ανησυχίες της κυβέρνησης για τυχόν διαρροές στις εν λόγω ψηφοφορίες.
«Εγώ από το 2009 δεν έχω καταψηφίσει κάποιο άρθρο όχι γιατί συμφωνούσα σε όλα, αλλά γιατί πιστεύω σε μια συλλογική προσπάθεια, στην οποία έχουν γίνει λάθη, παραλείψεις. Αυτή η προσπάθεια που σήμερα γυρίζει προς όφελος των πολιτών, προς όφελος της επιχειρηματικότητας», τόνισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος.
«Σε τέτοια θέματα τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν ζητήματα και να ανοίξουν μεγαλύτερες κόντρες δεν μπορώ να μπω. Ούτε μπορώ να προτρέψω τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει κάτι ή να μην κάτι. Πιστεύω ότι όλοι κατανοούμε και πόσο μάλλον ο πρώην πρωθυπουργός, με τον οποίο μαζί περάσαμε τα δύσκολα χρόνια από το 2009, όλοι κατανοούν τι πρέπει να κάνουν», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα ανοίγει έναν καινούριο κύκλο.
«Ανοίγει ένας θετικός νέος κύκλος. Όλοι πρέπει να βάλλουμε ένα θετικό πετραδάκι. Μην μεμψιμοιρήσουμε ακόμα μια φορά. Να μην βρει κανένας μας, μα κανένας μας, ένα μικρό ή μεγάλο άλλοθι, για να πάει πίσω αυτή η διαδικασία. Νομίζω το αξίζουν πρώτα από όλα οι πολίτες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Κωνσταντινόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης