Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν υπάρχει καμία απολύτως στροφή στο ΣΥΡΙΖΑ –Εμμένουμε στις αποφάσεις μας

tags :
Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) – Δεν υπάρχει καμία απολύτως στροφή στο ΣΥΡΙΖΑ –Εμμένουμε στις αποφάσεις μας
Παρέμβαση για τις χθεσινές δηλώσεις του Γ.Δραγασάκη

Την άποψη ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως στροφή στο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Λαφαζάνης, αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του κ.Δραγασάκη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στις αποφάσεις του και ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνει πλήρως, το κατανοούμε όλοι μέσα στο κόμμα, ότι η πορεία μας προς την κυβέρνηση εξαρτάται κατά βάση από την επιμονή μας, τη σταθερότητά μας, τη συνέπειά μας σε ένα ριζοσπαστικό, εναλλακτικό δρόμο, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να στήσει τη χώρα στα ποδιά της», υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του στο Real Fm.
Όπως είπε ο κ.Λαφαζάνης «η πιο εναλλακτική πρόταση στην οικονομία είναι η πρόταση που αναδεικνύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις συνεδριακές του αποφάσεις και τις προγραμματικές του θέσεις».
Σημειώνεται πως χθες ο κ.Δραγασάκης απευθυνόμενος σε Γερμανούς βουλευτές, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή, υποστήριξε ότι μία κυβέρνηση της αριστεράς θα επιδιώξει λύση του οικονομικού προβλήματος εντός του ευρώ καθώς και ότι δεν φταίνε οι ξένοι για τα προβλήματα της Ελλάδας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης