Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιπιλή (ΝΔ) – Εάν ζούσε ο Κ.Καραμανλής θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Ν.Κακλαμάνη

tags :
Πιπιλή (ΝΔ) – Εάν ζούσε ο Κ.Καραμανλής θα είχε πλακώσει στις μπάτσες τον Ν.Κακλαμάνη
Σφοδρή επίθεση κατά Γ.Παπανδρέου και Π.Καμμένου
Σφοδρή επίθεση κατά του Νικήτα Κακλαμάνη, του Γιώργου Παπανδρέου και του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή στον απόηχο της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ, η κα.Πιπιλή, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη ότι έχει γαλουχηθεί με τις ιδεολογικές αρχές του Κ.Καραμανλή, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «εάν ο Κ.Καραμανλής ζούσε, εάν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται, θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες.
Η κα.Πιπιλή απέδωσε το χθεσινό «παρών» του κ.Κακλαμάνη στην ψηφοφορία στη Βουλή σε ψηφοθηρικές σκοπιμότητες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Αναφερόμενη στη διαφοροποίηση του Γ.Παπανδρέου, η βουλευτής της ΝΔ διατήρησε υψηλούς τους τόνους.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάκτυλο» είπε η κα.Πιπιλή, η οποία έβαλε και κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π.Καμμένου, τον οποίο κατηγόρησε ως ανεπάγγελτο.
«Ο λαλίστατος προστάτης του έθνους Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος. Από 25 ετών ζει από τη βουλευτική του αποζημίωση» είπε για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ η κα.Πιπιλή, η οποία υποστήριξε ότι «σήμερα πληρώνουμε το αίσχος που δημιούργησαν αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης