Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ) – Θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές του Μαΐου – Η κυβέρνηση θα πέσει

tags :
Κοντονής (ΣΥΡΙΖΑ) – Θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές του Μαΐου – Η κυβέρνηση θα πέσει
Το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι καθαρό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ


Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου θα είναι καθαρό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ.Κοντονής, ο οποίος προέβλεψε ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ότι η κυβέρνηση θα πέσει.
«Εγώ πιστεύω ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες προς την πτώση της κυβέρνησης και σε αυτόν τον τομέα καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι ευρωεκλογές», είπε σε δηλώσεις του στο Real Fm. ο κ. Κοντονής
«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι καθαρό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Το πιστεύω ακράδαντα. Και το πιστεύω και από την εκλογική μου περιφέρεια, τη Ζάκυνθο, η οποία είναι μία μικρογραφία σε σχέση με όλη την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία όπως είπε είναι «πολιτική φτωχοποίησης του ελληνικού λαού».
«Με αυτά τα μέτρα που πήραν - δεν είναι μόνο κατά του ελληνικού λαού αλλά συνολικά της κοινωνίας - πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καταλυτικό κατά της κυβέρνησης» υποστήριξε ο κ.Κοντονής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης