Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) – Το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει τη στήριξη του από την κυβέρνηση

tags :
Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ) – Το ΠΑΣΟΚ να αποσύρει τη στήριξη του από την κυβέρνηση
Να γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές

Έκκληση στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Λαφαζάνης, υπογραμμίζοντας ότι κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά».
«Δεν αντιλαμβανόσασταν τις εκλεκτικές συγγένειες της ΝΔ που είναι ισχυρότατες με την Χρυσή Αυγή;» ανέφερε ο κ.Λαφαζάνης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
«Αυτό το παιχνίδι παιζόταν με τη δική σας συναίνεση. Η περαιτέρω στήριξη είναι άκρως επικίνδυνη. Η μόνη προσφορά που έχει να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να αποσύρει τώρα τη στήριξη του και να βοηθήσει σε ομαλές εθνικές εκλογές» τόνισε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος κατήγγειλε τη ΝΔ ότι σιωπά σχετικά με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μπαλτάκου.
«Είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο προκειμένου να κρατηθείτε στην εξουσία. Αντί να καταγγείλετε όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, …σιωπή» είπε ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος αφού κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση ότι έχει «καταστρέψει τη χώρα» κι αποτελεί «ανοιχτή απειλή» για τη δημοκρατία, ζήτησε να γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης