Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Υπήρχε κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο – Εκβίαζαν την ΧΑ για να μην καταβάσει υποψήφιους

Παναγούλης (ΣΥΡΙΖΑ) - Υπήρχε κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο – Εκβίαζαν την ΧΑ για να μην καταβάσει υποψήφιους
Κάνει λόγο για δάκτυλο Μπαλτάκου για να μην κατεβάσει η Χρυσή Αυγή υποψήφιους σε Αττική, Α' Αθήνας, Κορινθία, Μεσσηνία
Σε σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της κυβέρνησης προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό σχέδιο για τριπλές εκλογές τον Μάιο, στις οποίες η Χρυσή Αυγή δεν θα κατέβαζε υποψηφίους σε συγκεκριμένες περιφέρειες.
Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης επί του νομοσχεδίου για τις ευρωεκλογές, έκανε λόγο για καθημερινές επαφές του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης με στελέχη ΧΑ στο γραφείο στη Βουλή «αλλά και αλλού», όπως είπε, ενώ σημείωσε πως ο Τάκης Μπαλτάκος έλεγε στους Χρυσαυγίτες να βοηθήσουν για να μην βγει πρώτος στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε ο Στ. Παναγούλης, η κυβέρνηση «εκβίαζε τη Χρυσή Αυγή με προφυλακίσεις για να βοηθήσουν ώστε να μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος. Η κυβέρνηση έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τριπλές εκλογές τον Μάιο. Τους είχε προτείνει με κάποιο τρόπο η Χρυσή Αυγή να μην κατεβάσει υποψήφιους σε Αττική, Α' Αθήνας, Κορινθία, Μεσσηνία».
«Θα δείτε πολύ χειρότερα πράγματα αν βγάλουν τα άλλα βίντεο», τόνισε και υπογράμμισε ότι «υπήρχε επιτελείο που ήταν επικεφαλής ο Τ. Μπαλτάκος και οι Ν. Δένδιας, Μ. Βορίδης, Αδ. Γεωργιάδης και ήταν και άλλα στελέχη της ΝΔ που ήταν συναγωνιστές παλαιότερα με τη Χρυσή Αυγή. Γιατί; Το είδαμε στο βίντεο: ο Α. Σαμαράς θεωρεί υπεύθυνη την Χρυσή Αυγή που είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης