Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Γεωργιάδη (υπ.Υγείας) κατά της Ραχήλ Μακρή

Επίθεση Γεωργιάδη (υπ.Υγείας) κατά της Ραχήλ Μακρή
Την κατηγορεί για υποκρισία




Για υποκρισία κατηγόρησε την Ραχήλ Μακρή ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε κατά δημοσιογράφου του Ελεύθερου Τύπου
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι πράγματι η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε τις θετικές αναφορές για τη Χρυσή Αυγή στην επιτροπή της Βουλής, αλλά όσα ανέφερε τα είπε εκτός μικροφώνου και δεν έχουν καταγραφεί στα πρακτικά.
Αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά της κας. Μακρή σε δημοσιογράφους, βάσει της οποία συνελήφθη η αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Τύπου την Κυριακή, ο υπουργός Υγείας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η Ραχήλ Μακρή ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ, και μας κατηγορούσε, μας έλεγε φασίστες, γιατί κλείσαμε την ΕΡΤ και γιατί πλήτταμε την ελευθέρια των δημοσιογράφων και τώρα πάει να βάλει στη φυλακή τρεις. Να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας».
Τη μήνυση της κας.Μακρή καταδίκασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτο ένα πολιτικό πρόσωπο να απαντά σε κριτική δημοσιογράφων με μηνύσεις και συλλήψεις.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης