Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Όσο προχωράμε στις εκλογές, η αντιπολίτευση εξασθενεί

Χατζηδάκης (υπ.Ανάπτυξης) – Όσο προχωράμε στις εκλογές, η αντιπολίτευση εξασθενεί
Ανασταλτικός παράγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ στη συνολική προσπάθεια εξόδου από την κρίση
Την άποψη ότι όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο αποδυναμώνεται η αντιπολίτευση εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ.Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «αφενός οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει στο κοστούμι τους και αφετέρου υπάρχουν οι θετικές ειδήσεις ότι οι προσπάθειες τους πιάνουν τόπο» ενώ κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι έως τώρα ήταν ανασταλτικός παράγοντας στη συνολική προσπάθεια της χώρας να εξέλθει από την κρίση.
Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε ότι μετά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, δίνεται ψήφος εμπιστοσύνης όχι μόνο για τα ελληνικά ομόλογα μια και η εξέλιξη αυτή θα έχει και δευτερογενή επίδραση στον επενδυτικό τομέα.
«Αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα, αν δεν έχουμε κάτι αρνητικό στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως τα μέτρα που σχεδιάζονται είναι διαρθρωτικού χαρακτήρα για τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος και τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης