Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης - Καταγγέλλει υπόγειες διαδρομές Σαμαρά με Χ.Α. μέσω Μπαλτάκου - Συνυπεύθυνο το ΠΑΣΟΚ

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης - Καταγγέλλει υπόγειες διαδρομές Σαμαρά με Χ.Α. μέσω Μπαλτάκου - Συνυπεύθυνο το ΠΑΣΟΚ
Πρόκληση απέναντι στη Δημοκρατία η άρνηση της κυβέρνησης για συζήτηση στη Βουλή της υπόθεσης Μπαλτάκου
Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωση του σχετικά με την άρνηση της συγκυβέρνησης για διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.
Μάλιστα το κόμμα ης αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο ακόμα και υπόγειες διαδρομές του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τη Χρυσή Αυγή, μέσω του κ. Μπαλτάκου
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση, θέλοντας να κρύψει τις υπόγειες διαδρομές του κ. Σαμαρά με τη Χ.Α. μέσω του κ. Μπαλτάκου, αρνείται να ορίσει τη συγκεκριμένη συζήτηση στη Βουλή».
Προσθέτει δε ότι πρόκειται για μία πρόκληση απέναντι στη Δημοκρατία και τους θεσμούς.
«Η σιωπή, επίσης, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ το καθιστά συνυπεύθυνο» καταλήγει η ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι σήμερα ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  με  επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, υπενθυμίζει ότι δεν έγινε ποτέ η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη νεοναζιστική απειλή που είχε ζητηθεί την επομένη της δολοφονίας Φύσσα, ότι επί 25 μέρες δεν προγραμματίζεται η συζήτηση για την υπόθεση Μπαλτάκου, ότι από τις πέντε προ ημερησίας που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διεξαχθεί μόλις μία και ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει απαντήσει σε καμία από τις 60 επίκαιρες ερωτήσεις που του έχουν υποβληθεί (οι 15 είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης