Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) - Δεν υπήρξα σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου

Στ. Θεοδωράκης (Ποτάμι) - Δεν υπήρξα σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου
«Βγαίνουν σκελετοί» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον διορισμό Ζαγορίτη στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή
Αρνήθηκε ότι υπήρξε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, απαντώντας εμμέσως σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για φιλικές σχέσεις των δύο ανδρών.
Όπως σημείωσε, με άρθρα του έχει υποστηρίξει κάποιες πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού, αναφέροντας ως παράδειγμα θέματα για τις μειονότητες, τους μετανάστες και τη διαφάνεια, πρόσθεσε ωστόσο ότι σε άλλα άσκησε κριτική.
Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι είχε δεχθεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική πριν το 2012.
Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, τόνισε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα αποφασίσει ποιες συνεργασίες πρέπει να γίνουν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι «δεν έρχεται για να κάνει ξανά πρωθυπουργό τον Σαμαρά, ούτε να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα».
Σκοπός του Ποταμιού, όπως είπε, είναι να πείσει μερικούς ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική και τόνισε το χαμηλό κόστος του προεκλογικού αγώνα του κόμματός του.
Ακόμη, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός στον διορισμό του πρώην γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Ζαγορίτη, στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι βγαίνουν «σκελετοί», ενώ έκανε λόγο για ανθρώπους «που έχουν δοκιμαστεί στην πολιτική τόσα χρόνια και έχουν αποτύχει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης