Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Jo Baiden εντός του Μαΐου

tags :
Στην Κύπρο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Jo Baiden εντός του Μαΐου
Στην ατζέντα των επαφών το Κυπριακό, η πορεία της οικονομίας και το φυσικό αέριο
Επίσκεψη στην Κύπρο πρόκειται να πραγματοποιήσει εντός του Μαΐου (στις 21 ή 23 Μαΐου) ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Jo Baiden όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Ν.Χριστοδουλίδης.
Όπως ανέφερε ο κ.Χριστοδουλίδης, σε εξέλιξη είναι οι αναγκαίες διεργασίες για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας της επίσκεψης ενώ η ατζέντα των συζητήσεων του κ.Biden θα συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχουν οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Kerry και Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης.
Ο κ. Χριστοδουλίδης, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την επίσκεψη Baiden στην Κύπρο, λέγοντας ότι πρόκειται για ουσιαστική επίσκεψη στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η πορεία των διαπραγματεύσεων, τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, το θέμα του φυσικού αερίου και άλλα.
Επιπλέον, ο κ.Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα συναντηθεί και με τον επικεφαλής των Τουρκοκυπρίων,  Ντερβίς 'Ερογλου, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει διευθετήσεις για να μη χρησιμοποιηθεί το γεγονός αυτό για αναβάθμιση του ψευδοκράτους.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης