Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιώργος Δημόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων) - Με ατμομηχανή την Αθήνα πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του χθες

Γιώργος Δημόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων) - Με ατμομηχανή την Αθήνα πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του χθες
Η Αθήνα χρειάζεται έναν Δήμαρχο που θα απαιτεί και όχι θα επαιτεί - Με γνώση, εμπειρία και όραμα, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης
"Η Αθήνα πρέπει να πάρει την τύχη της, στα χέρια της... Γι' αυτό συμμετέχω. Γι' αυτό συμμετέχουμε!", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δρ. Γιώργος Δημόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.
Όπως σημειώνει, σε λίγες ημέρες θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο Δήμαρχο Αθηναίων. Ουσιαστικά θα αποφασίσουμε για την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρει η πόλη, η Αθήνα η πρωτεύουσα της χώρας. Εν μέσω κρίσης κοινωνικής, οικονομικής, πολιτισμικής.
Με ατμομηχανή την Αθήνα πρέπει να ξεφύγουμε από τη μιζέρια του χθες. Και να ανοίξουμε το παράθυρο του αύριο. Ή μάλλον διάπλατα την πόρτα σε μια πόλη που δε θα θυμίζει τη σκιά του εαυτού της, τα σπασμένα πεζοδρόμια, τα κλειστά μαγαζιά, τα ερειπωμένα σπίτια, σοκάκια με εμπόρους του θανάτου και αναξιοπαθούντες μετανάστες. Αλλά μια αληθινή πολιτιστική πρωτεύουσα όχι μόνο με ιστορία, αλλά με παρόν και μέλλον.
Μια Αθήνα φιλόξενη όπου δεν θα πρωταγωνιστούν οι πορείες, αλλά οι κάτοικοι, οι επαγγελματίες και οι επισκέπτες. Με τον μεγάλο αρχαιολογικό περίπατο να γίνεται πράξη: από το Μουσείο της Ακρόπολης στην Πανεπιστημίου, την Αθηνάς, το Δημόσιο Σήμα ως την Ακαδημία Πλάτωνος. Με το Ηρώδειο Θέατρο, θερινό πρωταγωνιστή στα παγκόσμια πολιτιστικά δρώμενα.
Με την ανάπτυξη της Αθηναϊκής οικονομίας. Απαλλάσσοντας από τα Δημοτικά τέλη για πέντε χρόνια το νέο επιχειρηματία και για τρία χρόνια όσων επανακατοικούν στην Αθήνα. Μειώνοντας πρόστιμα και Δημοτικά τέλη για τους υφιστάμενους επιχειρηματίες και διαγράφοντας όλες τις προσαυξήσεις.
Με τη Δημοτική Αστυνομία να επαναλειτουργεί ως ειδικό τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. για να εγγυηθεί την ασφάλεια της πόλης και να πατάξει οριστικά το παραεμπόριο.
Μια Αθήνα καθαρή, πράσινη και φωτισμένη. Ελκυστική για όλους.
Κι ένα Δήμαρχο που θα απαιτεί και όχι θα επαιτεί. Με γνώση, εμπειρία και όραμα, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης